Schilderlessen

Schilderlessen

Inspirerend. Stimulerend. Ontspannend
Heb je altijd al schilderlessen willen volgen? Schilder je al maar heb je behoefte aan professionele begeleiding? Je bent van harte welkom in het ruime en sfeervolle atelier Art-Souterrain. Daar geeft Joop schilderlessen aan beginners, gevorderden en vergevorderde.

Schilderlessen

Voor iedereen
Iedere schildersles wordt samengesteld met aandacht voor detail en rekening houdend met het niveau van de deelnemers . Gaat het om een kennismaking met het schilderen, of kom je voor verdieping en het uitbreiden van je vaardigheden ? Alles is mogelijk. Je zult verrast zijn over het eindresultaat.

Schilderlessen art-souterrain
Schilderlessen art-souterrain

Beginners en gevorderden
Beginners leren een schilderij opzetten, een onderschildering maken en de juiste kleuren te mengen. Daarbij krijg je goede ondersteuning en begeleiding. Ben je meer gevorderd? Dan word je uitgedaagd en gestimuleerd om een stapje verder te gaan. Door de persoonlijke coaching haal je die dag het beste uit jezelf.

Elke schilderles begint om 10.00uur s’ ochtends en eindigt rond 16.30 uur. Koffie/thee, een heerlijke verse lunch en alle verdere materialen zijn in de prijs inbegrepen.

Prijs € 90,00
Wil je deelnemen aan een van de schilderlessen? Klik hier